Te beszerezted már a bikinidet?

Kényes kérdés az új bikini beszerzése, hiszen a téli formára kell felpróbálni és a tükrök nem rejtik el a dugiban elmajszolt csokik nyomát. De akkor is, végre itt a nyár!

Hello, nyár!

Minden tél végén van egy olyan szellő, amelynek nyár illata van. Nem tavasz, hanem nyár. Te is érezted már? Én mindig várom ennek a szellőnek a megérkezését és belélegzésének hangulatát. Az első ilyen szellő észlelése persze már több hónapja megtörtént, de amikor beköszönt a valódi nyár, mindig eszembe jut.

Imádom, hogy mindenre sokkal több időm lesz, hiszen sokáig világos van, végre előkerülnek a klassz nyári cuccok a szekrény mélyéről, csokibarnára sülhetek a napon, jön az új bikini fel- és kipróbálásának pánikja, és persze sokaknak a „gyorsanstrandalakotazedzőteremben” szezon. Nekem tudod mi a kedvencem? A strandzaj! Hello nyár! 

Ha te is várod a nyarat, nyomdj egy LIKE-ot és oszd meg mással is!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is, katt ide!

Fotó és Leadfotó: 1959atheart_tumblr.com, karinherzog.files.wordpress.com

Oldalak

Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.