Szakállat növesztett, aztán modell lett ez a szexi 60-as fickó - Fotók

Semmi mást nem tett, mint megnövesztette a szakállát a mai trendnek megfelelően és rögtön felfigyeltek rá a Diortól is. Nem csoda... :)

Szakállasnak áll a világ

Philippe Dumas a reklámbizniszben utazott, és amint úgy döntött, hogy szakállat növeszt, fenekestől felfordult az élete. A hipszter párizsi fickót 60 éves korára több ügynökség kereste fel, és olyan világmárkák divatkampányaiban szerepelt, mint a Chanel vagy a Dior. Mondjuk valljuk be, igen jól áll neki. Hölgyeim, ilyen egy stílusos és szexi 60-as pasi... sok 30-ast is lepipál. Szóval ha megszorulsz, csak szólj a párodnak, hogy növesszen szakállat, majd kell néhány stílusos kép, és akár ő is hihetetlen karriert futhat be!

Micsoda menő tetkó

Elgondolkodva...

Klikk tovább a többi fotóért!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A brit királyi család legnépszerűbb tagja maga a két lábon járó stílusosság. E megtisztelő titulust nagyrészt következetességének és pontosságának köszönheti.
Lifestyle
A menopauza egy olyan természetes folyamat, amely minden nő életében bekövetkezik, ám sokak számára még mindig sok kérdést vet fel.
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.