Éppen a kávédat kortyolod? Akkor ezt mindenképpen olvasd el!

A kávéval elég menő dolgokat lehet alkotni. Itt van például ez a képeslap, ami csak akkor nyeri el az értelmét és értékét, ha lekávézod. Jól olvastad. Nézd meg!

Coffeeling kártya

Tisztában vagyok vele, hogy nem igazán használunk már képeslapot, mégis a retro korszak oldscool újraértelmezése igencsak dübörög manapság. Szóval, akár feltámaszthatnánk a postai képeslapot is, persze úgy, hogy egy kicsit trendibbé tesszük. Mondjuk éppen a reggeli müzlidet eszed, közben pedig nézed a híreket a Facebookon, és szürcsölöd a lattédat a kedvenc bögrédből. Többféleképpen lefotóztad magad, de mielőtt feltöltöd a szociális térbe, böngészés közben az egyik ismerősöd posztjánál megállsz, és komment helyett inkább másként jelzel vissza. Mégis hogy? A 90'-es évek előtt születetteknek egyszerű a válasz: postán. Tényleg! :)

De tényleg! Fogsz egy képeslapot (egy jópofa képeslapot), ráhelyezed a kávés bögrédet, kiegészíted a rajta lévő firkát, majd írsz rá pár sort és feladod postán. Ez utóbbi sportnak is beillhet, mert ugye le kell menned a postára. Hidd el, klassz fogadtatásban lesz része a lapnak, és tuti, hogy meglepődik a címzett. Egy kis személyesség igen meglepő a mai világban. Bezzeg, amikor még! :)

Nézd meg a galériában ezeket a cuki lapokat, és nyomj egy LIKE-ot, ha neked is tetszenek!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók; Leadfotó: etsy.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.