10 ötlet, hogyan készíts őrülten trendi dekorációt aprópénzből

Csak a zsebedet húzza a sok apró, és már a malacperselybe sem fér? Mivel most úgyis menő a bronz design és a "csináld magad" dekor, isten hozott a DIY (Do It Yourself) lakberendezők között. Alkoss ilyen klassz és modern cuccokat. Adunk 10 tippet, hogyan!

Bronz a lelke mindennek

Biztosan te is csempésztél be legalább egy saját készítésű dekorcuccot a lakásba. Egy-egy ilyen szerzeményre mi, nők nagyon büszkék tudunk lenni, még akkor is, ha nem igazán passzol az enteriőrbe. Viszont ezek a cuccok minden modern és nem modern otthont stílusossá varázsolnak! És nem kell hozzá más, csak pénz. De most nem úgy... :) Szórd ki az aprót a tárcádból, és kezdj el alkotni. Adok 10 tippet, hogy mit!

Ha tetszettek a cuccok, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók; Leadfotó: woohome.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?