20 termék, ami sokkal rosszabbul néz ki, mint amit a csomagolás ígér

Biztos vittél már haza a boltból te is olyan terméket, ami kibontva nem igazán emlékeztetett a csomagoláson bemutatott állapotra. Ilyen röhejes bakikból láthatsz most egy összeállítást!

Hirdetés versus valóság

Egy korábbi bejegyzésben már mutattam extrémen elrontott csomagolásokat, most következzenek olyan élmények, amikor a látszat többet ígér, mint amit a valóság tartogat. Nézd meg a képeket, és derülj jót ezeken a röhejes csomagolásbakikon. :)

Veled is előfordult már hasonló, hogy a mazsolás sütiben 1-2 szem mazsola volt, a mogyorós csoki nem igazán látott mogyorót, vagy más huncutságot ígértek a csomagoláson, de köze nem volt a beltartalomnak hozzá?

Ha tetszett az összeállítás, és téged is ért már hasonló meglepetés, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotó és Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.