Ajtók a világ körül - Bejáratokról készít álomszép képeket ez a portugál fotós

Egy ajtó nem csak praktikus eszköz lehet, hanem akár művészi vagy metaforikus jelentése is lehet, mint mondjuk a "lehetőség ajtaja". Próbáld ilyen szemmel nézni a következő képsorokat, amelyek ajtót nyitnak a világra.

Ahány ház...

...annyi ajtó. De tényleg! Andre Vicente Goncalves portugál fotós odáig van a nyílászárókért. :) Az utazó fotóst néha az ablakok ihletik meg, néha az ajtók válnak múzsáivá. Nyílászárófetisizmus. :D Na jó, félre a tréfával, mert egyébként nekem nagyon is tetszik a dolog. Andre amerre jár a világban, mindenhol lefotóz néhány ajtót és ablakot, és montázst készít belőle. Az az igazság, én is elfogadnék egy ilyen klassz, vagány képet a nappaliba. Te mit szólsz hozzájuk, melyik ország nyílászárói tetszenek a leginkább?

Nézd meg a galériát és ha tetszettek az ajtók, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó; Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 
Spanyolország
Anglia
Románia
Velence
Alpok
Ericeira
Burano
Alpok
Portugália
Trento
Porto
Guimarães

Oldalak

Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Lifestyle
Pillanatokon belül kiderül, hogy tényleg átlagon felüli-e az intelligenciád!