A lánybúcsúk pikáns kis titkai

A nyár az esküvő szezonja, és ha esküvő, akkor tuti van leánybúcsú is, ahol minden beavatott nőtárs megfogadja, hogy „Ami ott történik, az ott is marad!”. És tudod, hogy mi történik?

A klub első szabálya…

A leánybúcsú kicsit olyan, mint egy női szekta, ahol alkohol, emberáldozat és természetesen fogadalom van, hogy a titkok minden esetben a szektán belül maradnak. Eseménye válogatja, hogy hol miképpen sül el, és csak "semmi extra" kellemesre sikerül az este vagy annyira eldurvul, hogy másnap minden bizonyítékot meg kell semmisíteni. Legalábbis az alkalmi női szekta szabályai szerint. 

Pikánsságok mindenhol és mindenen

Arcpirítóan sokféle hímtag és női budoártartozék kerül elő mindenféle formában és helyen, tisztességes anyukák hajlanak el, szolid barátnők válnak vadmacskává, tengerészek és tűzoltók „intézkednek”, prűd lányok kéjelegnek, az elfogyasztott alkoholmennyiség pedig a véráramba jutva olyan további dolgokra sarkallja a lányokat, ami miatt értelme lesz az este elején tett fogadalomnak. Persze, nem kell minden esetben piszkos dolgokra gondolni, ezek mind ártatlan játékok és gond csak akkor lehet, ha valamelyik hölgy netán „fogságból” szabadult aznapra, és végre van lehetősége kibontakozni. De ez meg legyen a fogvatartó gondja. 

A lényeg, hogy ezen a napon méltón búcsúztatják azt a társnőt, aki már nem szektáskodik velük tovább, szóval meg kell adni a módját. Ugye, hölgyeim? És ilyenkor szemet hunyunk a legénybúcsú felett is, amiről pedig van elképzelésünk a Másnaposok c. film alapján. :)

A bejegyzés egyébként az írói fantázia szüleménye, bármi a valósággal hasonlóságot mutató cselekmény csupán a véletlen műve és semmi köze egyik barátnőmtől hallott lEánybúcsúhoz sem és ahhoz sem, amin a hétvégén voltam. Becsszó. Tudom, a klub első szabálya…

Ha tetszett a bejegyzés, fejezd ki egy LIKE-al, vagy olvasd el a tegnapi bejegyzést is! 

Fotó: sweetsugarbelle.com, Leadfotó: ealuxe.com

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.