100 év fehérneműdivatja 3 percben - Videó

Ha kíváncsi vagy, milyen fehérneműt hordott a dédi a maga korában, akkor itt az alkalom, hogy betekints az elmúlt száz év fehérneműdivatjába!

Évszázados budoártitkok

1915-től kezdve megnézheted a kor éppen aktuális bugyitrendjeit és el is ámulhatsz némelyiken. A 20-as évekbeli alsó például igazán sikkes volt, bár az akkor fehérneműnek szánt szettet manapság simán hordják az utcán is. :) Talán a legdögösebb szerkó a 60-as évekbeli, ami egyébként ma is nagyon felkapott. A 80-as évek pedig "aztajóeletbeilyenisvolt?!"; valahogy nekem az a korszak mindig olyan arcpirítóan ciki! :)

Nézd meg a videót, hozzád melyik kor fehérneműje áll a legközelebb?

Ha tetszett a bugyi-időutazás, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Videó; Leadfotó: YouTube

Oldalak

Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág apraja-nagyja ott volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatóján, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. Lékai-Kiss...
Utazás
A Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nzrt. az ország nagyobb részére elsőfokú veszélyjelzést adott ki felhőszakadások miatt, de a jégesőt sem kerülhetjük el.
Lifestyle
Tévedés, hogy a nagyívű romantikus filmeken, a szívbemarkoló melodrámákon csupán a női nézők képesek elérzékenyülni. Most következő összeállításunkban olyan kultklasszikusokat veszünk górcső alá,...