Csak a hangulat jó legyen!

Ifjú pár party-t csinál

Megvolt a ceremónia, a vacsora, következhet a kötetlen ünneplés és egyben az a pont, ahol végleg eldől, hogy a násznép egy formális, kissé unalmas esküvőn vesz-e részt vagy élete egyik legnagyobb buliján! Tegyél róla, hogy még a 80 pluszosok is táncra perdüljenek az esküvődön!

Vége a vacsorának, jöhet a parti!

Ifjú pár party-t csinál
Ahogy lezajlik az esküvői vacsora, elérkezik a legkritikusabb pont. Vagy az történik, hogy a vendégek a programoktól és a rengeteg ételtől elpilledve ücsörögnek még kicsit az asztaloknál, majd ha már az összes fogást kitárgyalták, táncot imitálnak egy félórán át, majd szép csendben elszállingóznak és egyszer csak kettesben találjátok magatokat a teremben, a másik út viszont, hogy éppen csak lenyelték az utolsó falatot, akkora party veszi kezdetét, hogy hajnalban úgy kell lekönyörögni mindenkit a tánctérről.

Szakértő tanácsok 5 pontban: 

Sorra vettük a fergeteges bulihoz vezető 5 legfontosabb tippet Karai Péter, a PartYssimo zenekar vezetőjének segítségével!

  • Alacsonyabb költségvetés és kisebb helyszín esetén a dj az ideális megoldás, de az élőzene varázsával nem tud versenyezni. Ha a feltételek adottak, válassz zenekart! Vagy kombináld a kettőt!
  • Ha sikerült szimpatikus zenekarokat találnod, ne hagyatkozz a honlapjukon talált demófelvételre, nézzétek, hallgassátok meg őket élőben, hogy ne érjenek meglepetések az esküvőn! Egy partyzenekar esetében a tagok, kisugárzása, közvetlensége, az, hogy tudjanak hangulatot teremteni legalább olyan fontos tényező, mint a zenei minőség!
  • Nézd át a zenekar repertoárjában szereplő számokat, mert találhatsz benne olyat, amitől az élettől is elmegy a kedved, nemhogy a bulizástól, például nem árt, ha a vőlegényed és az exe régi közös kedvence azonnal törlődik a listáról. Viszont a ti számotoknak feltétlenül ott a helye!
  • Ne ragaszkodjatok percre pontosan a forgatókönyvhöz! Kár az örömapa beszédével vagy a torta betolásával kettévágni az éppen beindult hangulatot, csak azért mert abban a percben éppen ez következne a papírforma szerint. Fő a spontaneitás!
  • Ha összeszeditek a bátorságotokat és előadtok egy közös számot a zenekarral, akkor igazán egyedi és különleges élménnyel fogjátok megajándékozni a násznépet. Legyetek bátrak és még az aranylakodalmatokon is lesz mit emlegetni!
» A PartYssimo zenekarral találkozhatsz az Őszi Esküvő Kiállításon.

Nyomj egy megosztást, ha hasznosnak találod a tanácsokat!

Ezt is ajánljuk: Degeszre evett esküvő​

Leadfotó: G2foto

Oldalak

Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...
Lifestyle
Az agy egészségének megőrzése kiemelten fontos általános jólétünk szempontjából, hiszen az agy központi szerepet tölt be testünk egészének irányításában.
Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.