10 intő jel, hogy esküvőmániás lettél

10 intő jel, hogy esküvőmániás lettél

Sok menyasszony képes annyira belelovalni magát az esküvői előkészületekbe, hogy észre sem veszi, királylány helyett szépen lassan kiállhatatlan fúriává válik. A vőlegény menekülne, a barátnők elmaradoznak, neki pedig örömmámor helyett napról napra rosszabb a kedve. Talán te is közéjük tartozol?

Kihívások és álmok mentén

Egy esküvő megtervezése és összerakása nagy kihívás, szeretnéd, ha minden tökéletes lenne, hiszen ezer éve erről álmodozol. Ez az igyekezet oda is vezethet, hogy a nagy napig vezető időszakot folyamatos stresszben töltöd, emiatt viszont sok szép élmény, érzés mellett elmész, amit ilyenkor átélhetnél. Arról nem is beszélve, hogy a párod, a családod és a barátnőid is nagy valószínűséggel rémülten figyelik a változást rajtad és lehet, hogy egyre kevésbé vágynak a társaságodra. Ne te legyél a lány, akit mindenki imádott...az eljegyzése előtt!

Változtass, ha az alábbi jelek valamelyikét tapasztalod magadon!

1. Állandóan az esküvő körül forognak a gondolataid! Edzés alatt, a színházban, a munkád közben. Nem kapcsolsz ki, nem merülsz el másban.

2. Ezer éve nem kérdezted meg őszintén senkitől, hogy mi van vele. A gyorsan elhadart „hogy vagy?”, ami után válaszra sem hagysz időt, nem számít!

3. A pároddal nem beszélgetsz az esküvőről, csak hallgatóságnak használod a hosszú monológjaidhoz. És másról sem beszélgetsz vele.

4. Amikor az esküvőre gondolsz, nem jutnak már eszedbe érzések, hangulatok, csak a feladatok és a feladatok, igazából már csak egy rendezvény a fejedben.

5. Egyre többször veszed észre magadon, hogy már nincs is igazán kedved az egészhez. Nem az esküvő dátumát várod, hanem az azt követő napot. Legyen letudva már!

6. Elfelejted, hogy a menyegző napja nem valaminek a vége, hanem éppen a kezdete, amire nem csak szervezéssel, hanem belsőleg is fel kell(ene) készülni.

7. A vőlegényedre sokszor csak úgy tekintesz, mint az esküvő egy elemére, aki remélhetőleg nem fog elrontani semmit.

8. A körültekintően kiválasztott szolgáltatóknak semmiben nem adsz szabad kezet, a legapróbb részleteket is kontroll alatt tartod. 

9. Ha közben részt veszel egy esküvőn, nem tudod elengedni magad, folyamatosan "szakmai" szempontok szerint értékeled.

10. Mindig izgulsz valamin. Ha minden tökéletes lenne, akkor biztos az idő lesz rossz aznap.

Nyomj egy lájkot, ha valamelyikben magadra ismersz!

Ajánljuk ezt is: Nem lelkes a vőlegényed? Tedd azzá!

Kérj segítséget: Ceremóniamester Szövetség

Oldalak

Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.