Röhejes meglepetés helyett valódi kacagás - Dumaszínház karácsonykor is

Nincs kellemetlenebb karácsonykor annál, ha kényszermosoly ül szeretteink arcán, amikor kibontják a nekik szánt ajándékot. Látjuk, most sem találtuk el. És talán mindannyian ismerjük a „megint sapka” arckifejezést is.

Íme, a tökéletes karácsonyi ajándék

Sokan mondják, a meleg zoknival nem lehet mellényúlni, de ha valami örömtelibb meglepetést szeretnél okozni, hidd el, nem az a nyerő megoldás! Idén karácsonyra ajándékozz egy kis kacagást – lepd meg rokonaidat, barátaidat vagy épp munkatársaidat Dumaszínház jegyekkel!

Itt nem probléma, ha nem tudod feleséged, barátnőd cipő- és ruhaméretét, nem kell megkockáztatnod, hogy nem tetszik neki az ajándékba kapott ruha, ékszer vagy táska. Nálunk mindegy, hogy kedvesednek milyen színű a szeme, biztosan jól áll neki, ha könnyesre neveti.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Utazás
A szentinelézekről vajmi keveset tudunk, de a világ legveszélyesebb törzseként tartják őket nyilván. Aki a szigetükre téved, az valószínűleg nem éli túl a találkozást.
Utazás
Idén nyáron olyan forróság tombol majd Európában, ami még az elmúlt évek hőhullámait is felülmúlhatja - derül ki a legfrissebb előrejelzésekből.
Sztárok
Nem volt mese, Ördög Nórának és a TV2-s csapatnak országot kellett váltania. Továbbra sem könnyű az Ázsia expressz forgatása.