Pasik, akiktől tényleg félt anyád, de minden más épelméjű ember is

Pár napja leültünk beszélgetni, csak úgy, csajok egymás közt. Természetesen ismét előkerült a „pasi”, mint téma… Azonban aktualizálva. A kulcsszó egy régi ismerőstől jön, mivel van egy faj, akiket csak hollywoodi rudiknak hívunk. Ők azok, akiktől tényleg félt anyád… De minden más épelméjű ember is.

Miről jutottunk erre a következtetésre? Miután jót nevettünk a címkén, amit rájuk ragasztottunk, összeszedtük a kétségtelen ismérveket:

  • Kor: 25-45 között, de igazából a halálig
  • Barnított bőr (ha épp nem Thaiföldről esett haza, akkor szoli
  • Sportosnak tűnő(!) külső, amit rendszerint elegáns, vagy félig elegáns ruházattal borít
  • Minimum 1 darab sportkocsi, de legrosszabb esetben is egy közepes árkategóriájú hajtány, és mindenképp jelentősen túlértékelt
  • 200 darab „ezer éves haver”, mellé 4-8 legjobb barát. (Egészen az első elszámolási vitáig)
  • Önmagát a lehető legmegbízhatóbb embernek tünteti fel, azonban a kólás üveg betétdíját nem lehetne rábízni
  • 10-20 darab „hülye ex”, 300-400 skalp (persze, mind véletlen)
  • 0-3 darabig terjedő gyermek, anyjuk változó, többnyire nem él vele, vagy ha igen, akkor sem látja többet, mint a háta közepét

  • 1-2 közepes, vagy felsőközép értékű ingatlan, a berendezés lehetőleg csak csipetnyi ízléssel összeválogatva, de legalább jó drága. Az általa birtokolt eszközök jelentős részét bekapcsolni sem tudja, de nem is akarja. (Majd a takarítónő megcsinálja)
  • Ruházatuk mindenképp menőnek titulált, ami farmeres szett esetén még oké, de újabb öltönyben, de minimum ingben mászkálnak, ami egy kép erejéig marha jó, csak később derül ki, hogy nem tudja viselni, önmaga sosem azonosul ezzel, társadalmi hiányosságok tömkelegét követve így el… No komment.
  • A Hollywood-i rudi legfőbb ismérve mégis csak egy: az összes sznob helyen ott van, mindenki ismeri és egy buli nagyjából 3-4 napig tart
  • Emellett persze az általa birtokolt és használt drogok minősége és mennyisége változhat, de biztosan találsz nála a rosé mellé egy kis „kiegészítőt”

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Na, ha már lefektettük az alapokat, ami egyszerre szórakoztató és döbbenetes, akkor jöhet is a következő ziccer. Sajnos nem elegendő, hogy megpróbálod a fajt elkerülni az ismert jelek alapján, mivel egyedfejlődésük során felismerték hiányosságaik nyilvánvalóságát és álcázzák magukat.

Egészen el lehet hinni a dolgaikat

Szuka legyen a mancsán, aki nem csúszik bele 1-1 ilyen félőrültbe! Sőt, egészen el lehet hinni a dolgaikat, mivel pár éve elkezdtek változtatni; a polcaikon könyvek sorakoznak! Bár valószínűleg sosem kerültek olvasásra, de vannak. Jobb esetben csak albumok, vagy egyéb képes kiadványok, viszont a profi szemfényvesztők már komolyabb műveket halmoznak fel. Egyébként meglepő, de van olyan, aki olvasta is őket… Ellenben már nem emlékszik rá, mert az kb. 2-3 kamionnyi kokain előtt volt még.

És itt jön a sztori legszánalmasabb pontja. Hiszen minden, amit tesznek, talán másokban is fellelhető: a felelőtlenség, az önzés, a kirakatélet, vagy bármi hasonló. Viszont ők azok, akik talpig Armaniban behajolnak és hangos szusszanással tűnik el arcukban a fehér por… Na, nem mosópor. Kb. 10 éve figyelem ezt a jelenséget és elkeserítő, mert régebben legalább szégyenletes volt. Aztán egy időben menő… Ma meg: természetes.

Oldalak

Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.