Zsályás sertéskaraj - Imádni fogod

Szereted a sertéskarajból készült ételeket? Ezt biztos, hogy még nem kóstoltad! Máris mutatunk egy szuper ötletet, ha már unod a hagyományos ízeket.

Hozzávalók

  • 4 db vastag, csontos sertéskaraj
  • 8 ág zsálya
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek növényi olaj
  • 1 ek vaj
  • só és bors

Elkészítés

A karajszeleteket fűszerezzük be sóval, borssal, majd forró olajban nagyjából percenként megforgatva süssük meg. Ha szép aranybarnára sült mindkét oldala, vegyük le a tűzről, tegyük rá a zsályaleveleket, a zúzott fokhagymát és a vajat. Süssük további pár percig, majd krumplipürével tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: bonappetit.com

Oldalak

Lifestyle
Az uborkasaláta mindig remek kísérője az ebédnek, főleg a nyári hónapokban, de ha azt szeretnénk, hogy a szokásosnál is finomabb legyen, érdemes megbolondítani egy extra hozzávalóval.
Sztárok
Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.