Pulykakolbász gazdagon

Laktató finomság, ami az egészségedre, de akár a diétádra is jótékony hatással lehet. A kolbász remek fehérjeforrás, a hozzáadott burgonya pedig igazán laktatóvá teszi.

Hozzávalók (4 adag)

  • 4 száraz pulykakolbász
  • 2 nagyobb méretű burgonya felkockázva
  • 1 vörös paprika csíkokra vágva
  • 1 zöld paprika csíkokra vágva
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 4 csipet tengeri só
  • 4 csipet feketebors
  • 2 csipet száraz oregánó
  • 4 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • ½ csésze paradicsomszósz
  • 1,5 csésze csontleves csirkéből
  • 1 löttyintés fehérborból

Elkészítés

Közepes hőmérsékleten melegítsük fel az extra szűz olívaolajat egy serpenyőben. Ezután adjuk hozzá a felkockázott burgonyát, majd fedjük le a serpenyőt. Öt percig folyamatosan kevergessük. Adjuk hozzá a paprikát és a hagymát, majd a lefedett serpenyőben hagyjuk megpirulni az egészet. Ezek után adjuk hozzá a pulykakolbászt és jó öt perccel később löttyintsünk a fehér borból a félkész ételhez. Most következik a paradicsomszósz és a csontleves. Miután hozzáadtuk őket hagyjuk tizenöt percig lefedve főni közepes lángon. Végül fűszerezzük a megfőtt ételt és tálaljunk egy pulykakolbászhoz némi zöldséget és burgonyát.

Ezt is ajánljuk: Zöldséges csirkemell pennével - Katt ide!

Fotó: dolesalads.com / Leadkép: lifesambrosia.com

Oldalak

Lifestyle
Egy kiránduló telefonált nekik, hogy egy kiscicát talált az erdőben. A macskamentő központ vezetője egy dobozban kapta meg az állatot, de nem sokkal később igencsak meglepődött.
Lifestyle
Nem tervezett esküvőt, de amikor meglátta ezt a menyasszonyi ruhát, tudta, hogy ez lesz az igazi
Lifestyle
Ezek az apró esti változtatások segítenek abban, hogy másnap reggel jól induljon a napod.