Mai ajánlatunk: Macedóniai borjúhús zöldségekkel

Készítsd el a macedóniai borjúhúst, melyet zöldségekkel tálalhatsz, így még a kalóriák miatt sem kell aggódni.

Hozzávalók:
• 400 g borjúhús
• 3 db zöldpaprika
• 50 g rizs
• 150 g sárgarépa
• 150 g padlizsán
• 100 ml napraforgóolaj
• petrezselyem
• 2 gerezd fokhagyma
• 3 db hagyma
• 400 g burgonya
• 150 g paradicsom
• vegeta
• 1 desszertkanál fűszerpaprika


Elkészítés:

A húsokat jól megmossuk, felkockázzuk, és tűzálló edénybe tesszük. Felforraljuk. Adjuk hozzá a felkockázott hagymát és ízesítsük sóval, borssal és vegetával. 4-5 percig sütjük, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, paprikát, répát, padlizsánt, petrezselymet, fűszerpaprikát és fokhagymát. Közepes hőmérsékleten, kevergetés mellett süssük egy darabig. Tegyük át a keveréket pecsenyesütőbe 150ml vízzel, és hagyjuk 40-45 percig sülni, 250 C-on.
 

Kétszersült minden szombaton a FEM3 műsorán.

 

Oldalak

Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.