Recept

Ezt eszi a magyar! 10 hazai étel, amit vagy utálni, vagy imádni lehet

Van, aki egyenesen gusztustalannak tartja.

Jó kis hazai

Hogy mi, magyarok mit meg nem teszünk ízlelőbimbóink kényeztetéséért! A legelképesztőbb fogásokért képesek vagyunk bármit abálni, kirántani, belőle pörköltet főzni vagy épp csak gyorsan olajban kisütni. Belsőségeket darálunk és pirítunk, amit hagymásan sütünk és fűszerezünk, aztán krumplival, zsemlegombóccal vagy nagy karéj, puha fehérkenyérrel kínálunk. Már, akinek lehet. Mert, ugye, nem mindenki vevő ezekre az ízekre, sőt! De pontosan mely ételekre is gondolunk?

Fotó: Instagram.com/bozanynehanak

Mutatjuk, lapozz!

Oldalak

Recept
Lifestyle
Az uborkasaláta mindig remek kísérője az ebédnek, főleg a nyári hónapokban, de ha azt szeretnénk, hogy a szokásosnál is finomabb legyen, érdemes megbolondítani egy extra hozzávalóval.
Sztárok
Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.