Keverjük össze, forraljuk újra fel az egészet, aztán mehet is bele a szardella, végül pár perc után a babérlevél és a kakukkfű. Fedjük le az edényt, és alacsony lángon főzzük az egészet 1-2 órán át, ügyelve arra, hogy néha megkevergetjük. Tálalás előtt egy órával keverjük hozzá a tejet is, aztán lefedve főzzük tovább a mártást. Mielőtt tányérra kerülne a spagettivel együtt, vegyük ki a szószból a kakukkfüvet és a babérleveleket, és már fogyaszthatjuk is!
Fotó: Pinterest
Keverjük össze, forraljuk újra fel az egészet, aztán mehet is bele a szardella, végül pár perc után a babérlevél és a kakukkfű. Fedjük le az edényt, és alacsony lángon főzzük az egészet 1-2 órán át, ügyelve arra, hogy néha megkevergetjük. Tálalás előtt egy órával keverjük hozzá a tejet is, aztán lefedve főzzük tovább a mártást. Mielőtt tányérra kerülne a spagettivel együtt, vegyük ki a szószból a kakukkfüvet és a babérleveleket, és már fogyaszthatjuk is!