Egy nagyobb serpenyőben közepes lángon hevíts olajat: add hozzá az apróra vágott sárgarépát, a hagymát és a zellert, majd pirítsd az egészet körülbelül hét percig, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Ezután jöhet bele az aprított fokhagyma és a pancetta, majd öt percnyi további pirítás után a darált marhahús. Főzzük az egészet körülbelül öt percig, amíg a hús ki nem fehéredik, aztán jöhet bele a bor: forraljuk össze az eddig hozzáadott finomságot körülbelül három perc alatt, majd szórjuk a serpenyőbe a paradicsomot, öntsük hozzá az alaplevet, valamint tegyük bele a paradicsompürét is.
Fotó: Pinterest
Egy nagyobb serpenyőben közepes lángon hevíts olajat: add hozzá az apróra vágott sárgarépát, a hagymát és a zellert, majd pirítsd az egészet körülbelül hét percig, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Ezután jöhet bele az aprított fokhagyma és a pancetta, majd öt percnyi további pirítás után a darált marhahús. Főzzük az egészet körülbelül öt percig, amíg a hús ki nem fehéredik, aztán jöhet bele a bor: forraljuk össze az eddig hozzáadott finomságot körülbelül három perc alatt, majd szórjuk a serpenyőbe a paradicsomot, öntsük hozzá az alaplevet, valamint tegyük bele a paradicsompürét is.