Ayeisha úgy véli, hogy a szardellától extrán különleges és ízletes szószt kapunk: "Nem kell félni attól, hogy a szardellától halízű lesz a mártásunk, hiszen a szardella teljesen fel fog oldódni, és gyakorlatilag eltűnik majd a többi hozzávaló között, mégis kiemeli az ízeket, és ad egy bizonyos umami-mélységet a bolognainak, amitől gazdagabb, krémesebb és dúsabb lesz a szósz" . Lapozz, mutatjuk a pontos receptet!
Fotó: Pinterest
Ayeisha úgy véli, hogy a szardellától extrán különleges és ízletes szószt kapunk: "Nem kell félni attól, hogy a szardellától halízű lesz a mártásunk, hiszen a szardella teljesen fel fog oldódni, és gyakorlatilag eltűnik majd a többi hozzávaló között, mégis kiemeli az ízeket, és ad egy bizonyos umami-mélységet a bolognainak, amitől gazdagabb, krémesebb és dúsabb lesz a szósz" . Lapozz, mutatjuk a pontos receptet!