Fashion&Beauty

Micsoda farmer! Ilyen őrült darabot talált a stylist

Munkám során jövök-megyek, járom az ruházati üzleteket. Ezért szinte tisztában vagyok a teljes kínálattal, hiszen a különböző felkérésekhez, más-más jellegű anyagokhoz mindenféle stílust kell keresgélnem.

Szerelem első látásra

Az elegáns férfi és női ruháktól kezdve a téli csizmákon át a vicces karácsonyi kiegészítőkig mindennel találkozom. Sajnos ilyenkor azért néha én is elcsábulok! Az egyik ilyen utam során rátaláltam a Marks&Spencerben erre a nagyon menő girlfriend fit farmerra. Klasszikus kék színe és szűk fazonja mellett ezek a vicces rávarrt díszek tetszettek meg, mert egy kicsit a gyerekkoromat idézik. Azonnal bele is szerettem és meg is vettem!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A gyönyörű Cameron Diaz és nővére, Chimene Diaz akár ikrek is lehetnének. Ugyanakkor a híres színésznő testvére teljesen hétköznapi foglalkozást választott magának.
Sztárok
Kautzky Armandot a legtöbben elképesztő szinkronszínészi és színművészi tehetségéről ismerik, ezúttal viszont a Magyarország Szépe verseny zsűritagjaként is találkozhatunk majd vele.
Fashion&Beauty
Rengeteg sminkelési trükk kering az interneten, melyeket bevetve fiatalosabbnak, üdébbnek tűnhetsz, érdemes viszont vigyázni ezekkel a trendekkel.