Tanulhatnánk ennek a kislánynak a reakciójából! Így örül egy ilyen kis semmiségnek

Tündéri ez a kislány, aki olyan lelkes a csomagból előbukkanó jelentéktelen meglepetés miatt, hogy öröm nézni. Kapott valamit valakitől, akit szeret, tehát az biztosan fontos ajándék. És nem azért, mert valóban fontos dolog...

Apróságoknak is őszintén örülni

Karácsony után ez a videó abszolult helytálló, hiszen szinte vagyonokat vagyunk képesek elkölteni ajándékokra ebben az időszakban. Pedig nem a tárgyak lesznek maradandó emlékek az élmények repertoárjában, vagyis amelyre szívesen visszaemlékezel, hanem teljesen más. Amikor a családoddal ünnepelsz és szeretet vesz körül, nincs annál fontosabb, az ajándékok jelentőségüket vesztik.

Idén mi csak kézműves ajándékokat adtunk (jobbára), csak a gyerekek kaptak értékesebb meglepetéseket. Pedig ők nem is várják el, mert mindennek tudnak örülni, mint ahogy ez a tündéri kislány a gémkapocsnak. Van mit tanulnunk tőle.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is. Jó példa. :)
Olvass bele a tegnapi gondolatba is!

Forrás: youtube.com; Leadfotó: sheknows.com

Oldalak

Lifestyle
Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Kos egy nagy lehetőség előtt áll. Heti horoszkóp. III.21. - IV.20. Kos Ezen a héten lehetőséget kapsz arra, hogy meghozz egy régóta halogatott döntést. A csillagok segítenek abban, hogy...
Sztárok
A legendás magyar színésznek két gyermeke született: Lili 1995-ben, míg Marcell egy évvel később, 1996-ban látta meg a napvilágot.