Te tanítod meg az embereknek, hogyan bánjanak veled

Nem is olyan magától értetődő ez, mint elsőre hisszük. Sok minden nem fordulhatna elő az életünkben, ha valóban szeretnénk magunkat. A befelé fordulást segítő Föld Kutya hónapjában jó alkalmunk lehet foglalkozni egy kicsit ezzel a témával.

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Vizsgáld meg, hol tartasz te ezzel, vajon tényleg szereted magad?

A felszínen mindannyian rávágnánk, hogy persze, ez egyértelmű. De ha ez valóban így lenne, sosem fordulhatna elő az, hogy sokáig benne ragadsz olyan kapcsolatban, ami nem jó neked, netalán amiben fizikailag vagy lelkileg terrorizálnak; ahogy az sem, hogy szomorúságodban bezárkózol, és kétségbeesetten várod, hogy valaki szeressen.

És azt vajon szem előtt tartod, hogy legyen elegendő időd magadra, hogy olykor azt csináld, ami neked tetszik? Vagy non-stop nyüzsögsz még akkor is, amikor már pihennél legszívesebben, csak hogy másokat kiszolgálj, problémájukat megoldd, mert valahol belül azt hiszed, máskülönben nem fognak szeretni? Ezen az úton azonban nem juthatsz szeretethez, csakis kihasználáshoz, amiről elsősorban nem a környezeted tehet.

Mindig mi „tanítjuk" másoknak, hogyan bánjanak velünk, így nem okolhatunk senki mást, csak saját magunkat – ha okolni szeretnénk valakit mindenáron. De ezt sem teszi az, aki rendben van önmagával. Sosem utálja, vádolja magát a hibáiért, tökéletlenségeiért. Ha valóban szereted magad, elfogadod magad úgy ahogy vagy, kívül-belül, tudva azt, hogy nem vagy tökéletes, és ez így a legnagyobb rendben van. Nem kell tökéletesnek lenned ahhoz, hogy szeressenek. Legyél te az első, aki ilyen kegyesen viszonyul önmagához – meglátod, hamarosan a külvilág is követni fogja ezt!

Hogyan indulj el ezen az úton? Olvasd el a következő oldalon!

Fotó: redbubble.com

Oldalak

Sztárok
Rosszul indult a szakítás Krausz Gábor és Tóth Gabi között, de sokak szerint a sztárséf inkább már hálás lehet az énekesnőnek, hogy ez az egész így alakult.
Fashion&Beauty
A napokban rendezték a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR sajtóeseményét, ahol olyan sikeres nők kalauzoltak el minket életük legfontosabb kulisszái mögé, mint Szabados Ági, a Libertine...
Sztárok
Meghan Markle és Harry herceg kisfia nem kap túl sok szerepet a nyilvánosságban, mivel a szülők fokozottan óvják a magánéletüket, olykor-olykor azonban derülnek ki korábban sosem hallott titkok a...