Badár Grylls – Utolsó alkalommal a színpadon Badár Sándor népszerű előadása

Badár Sándor népszerű előadása, a Badár Grylls októberben utoljára látható a Dumaszínház színpadán. Aki szeretné még élőben elcsípni, semmiképp ne hagyja ki…

Badár Grylls utoljára látható a Dumaszínház színpadán

Mindenki, aki hosszabb-rövidebb időre elutazott már nyaralás, üzleti út vagy csupán a kaland kedvéért, pontosan tudja, hogy az ember mennyi felesleges cuccot pakol be a bőröndjébe, amit aztán legközelebb hazaérve, használatlanul vesz ki a csomagból. Mindig fel akarunk készülni minden eshetőségre, váratlan eseményre, kellemetlen fordulatokra, ezért az összes olyan holmit bepakoljuk dagadozó táskánkba, amiről azt gondoljuk, segít majd megoldani a helyzetet és hozzájárul a túlélésünkhöz. Ki tudja, nem lesz-e szükségünk a kotyogós kávéfőzőre? A kislámpát megvilágító nagylámpa is bármikor jól jöhet az utazás során!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Rengeteg sminkelési trükk kering az interneten, melyeket bevetve fiatalosabbnak, üdébbnek tűnhetsz, érdemes viszont vigyázni ezekkel a trendekkel.
Fashion&Beauty
Hamarosan debütál a Disney+ a "Becoming Karl Lagerfeld" hatrészes sorozat, amelyben az ikonikus divattervezőt Daniel Brühl alakítja.
Lifestyle
A Mérleg több lehetőségre is bukkanhat, aminek a segítségével javíthat az anyagi helyzetén. Napi horoszkóp!