Konok Susie személyi edző

Bemutatkozás

12 évig profi táncosként dolgoztam, és koreográfusként több sikeres hazai popcsapat háttér-teamjét erősítettem.

14 éven keresztül saját tánciskolámban több száz fiatalt tanítottam, és sokan közülük ma már táncosként, tánctanárként, edzőként dolgoznak.

A tánc mellett 16 éves korom óta meghatározó számomra az edzőtermek világa, a testépítés és az alakformálás.

2010-ben a Fitness Akadémián elvégeztem a testépítés-fitness sportoktató és a személyi edző (rekreációs mozgásprogram-vezető) szakokat.

Fitness modell versenyzőként is kipróbáltam magam, eredményeim: 3-szoros bajnok, 2-szeres abszolút bajnok, 1 nemzetközi ezüstérem, 2 bronzérem, és 2012-ben Arnold Classic Europe részvétel.

2012-ben elindítottam egy új, általam kifejlesztett fitness-trendet, saját edzésmódszeremet, a DanceTraininget, melyet a tánctanárként alkalmazott tréningjeimből alakítottam ki.

Idén több nagy fitness-rendezvény meghívott prezentere voltam és leszek, illetve DanceTraining oktatókat is képzek. 2013 szeptemberétől a Fitness Akadémián tanítok, testépítés-fitnesz instruktor szakon.

Célom, hogy minél több embert motiváljak a rendszeres testmozgásra, segítsek nekik elérni az egészséges, sportos testalkatot, és nem szaknyelven, hanem mindenki számára érthetően elmagyarázzam, miként működik a testünk, hogyan tudjuk a leghatékonyabban formálni az alakunkat, miért fontos a mindennapos mozgás.

Itt tudsz tanácsot kérni:

dancetraining.hu@gmail.com

Eddig megjelent cikkek:

Halogatod az edzést? Megdönthetetlen érvek, hogy mielőbb belevágj
Nyári koktélozás, partizás? Tudd meg, mennyire hizlal!
Az igazság fájni fog, de ne add fel! Így ítélik meg a túlsúlyos embereket a mindennapokban