Dr. Virágh Zsófia - bőrgyógyász szakorvos, nyiroködéma terapeuta

Szakmai pályafutásom

A budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam 2008-ban. Bőrgyógyászati szakvizsgát 2013-ban tettem kiváló minősítéssel. Rezidens és szakorvosi képzésem alatt több évet dolgoztam a budapesti Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján, valamint az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Bőrgyógyászati és Lymphoedema Rehabilitációs Osztályán, Ambulanciáján, amely az ország első számú nyiroködéma és sebkezelő centruma.

Külföldi tapasztalataimat a berlini Charité Bőrklinikáján és az innsbrucki plasztikai sebészeten szereztem. Előadóként és hallgatóként rendszeresen veszek részt hazai és külföldi továbbképző kongresszusokon, számos publikációm jelent meg. Fő érdeklődési területeim: krónikus nyiroködéma és krónikus vénás elégtelenség bőrgyógyászati szövődményei, lábszárfekélyek, fertőző bőrbetegségek és az onkodermatológia, a bőr rosszindulatú elváltozásai. A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben magánpraxist viszek.

Miben segíthetek?

Munkám során főként olyan páciensekkel foglalkoztam, akik nyiroködémával, bőr sebekkel, bőrdaganatokkal és szexuális úton terjedő betegségekkel keresték fel az osztályt. Számos nyiroködémás páciens jelentős életminőség javulásról számol be a megfelelő kezelés után, és ezek a pozitív visszajelzések nagy örömmel töltenek el. Azt vallom, hogy megfelelő eredményt csak közös erővel, csapatmunkával lehet elérni, ennek pedig része a páciens, a gyógytornász és a kezelőorvos.

Itt tudsz tanácsot kérni

BUDAPESTI MOZGÁSSZERVI MAGÁNRENDELŐ

Cím: 1111, Budapest Budafoki út 15.

Telefon: +36-70-425-8590

E-mail: info@bmm.hu

Weboldal: bmm.hu vagy drviraghzsofia.bmm.hu

Eddig megjelent cikkek

Duzzadó, elnehezült végtagok: életveszélyes kór lehet az ártatlan tünet mögött
Egészség
A nyirokrendszer testünk egyik fontos szűrőrendszere: megtisztítja a szervekből visszaáramló nyiroknedvet a...