Benke Rita természetgyógyász, reflexológus, akupresszőr

Bemutatkozás

Huszonhárom éve vezetett a természetes megoldások, alternatív vagy természetgyógyászat irányába egy, az egészségemen túl az életemet is fenyegető súlyos betegség. Nincsenek véletlenek!

A kilencvenes években tanultam az akupresszúrát, apiterápiát, aromaterápiát, továbbá megismerkedtem a gyógynövényekkel. Már az új évezredben vizsgáztam le reflexológiából, bioenergetikából és fülakupunktúrás addiktológiából. Munkám során mindig sok erőt és lendületet ad, ha sikerül valakinek segítenem az egészsége megtartásában vagy visszaszerzésében. Néhány példa ezekből: fejfájás, légúti allergia, több összetevős ételallergia, krónikus urticaria (8 éve tartott, az egész testre kiterjedő, viszkető, a bőrből kiemelkedő, óriási csalánkiütés), emésztőrendszeri diszharmónia (puffadás, candida, székrekedés, vékonybélhurut, aranyér), asztma, lelki problémák, alkoholos abúzus. A legsúlyosabb betegséggel egy áttétes emlőrákos hölgy fordult hozzám, akinél az orvosi terápiát kiegészítve értünk el gyógyulást!

A segítés életfeladatom, de mellette hasonlóan fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot átadjuk minden érdeklődőnek. Tanfolyamon tanítom a reflexológiát, valamint az életmód körébe tartozó helyes táplálkozást és mozgást, mert hiszem, hogy az anyáknak és jövendő édesanyáknak ismerniük kell ezeket a többnyire káros mellékhatásoktól mentes módszereket. Éppen ezért örülök annak is, hogy a Duna Televízió Család-barát magazinja – immár rendszeresen - meghív az adásaiba, de hasonló örömmel tölt el, ha közvetlen találkozásban van részem, amikor előadás tartására kérnek fel.

Tanácsot itt tudsz kérni:

Harmónia Gyógyászati Centrum

www.harmonia-centrum.hu

Budapest, V. kerület , Markó utca 11.

Nyitva tartás: H-CS: 10-18-ig, P: 8-16-ig

Telefon: (+36-1)269-2946, (+36-1)346-0325

E- mail: benke.rita.szakerto@gmail.com

Eddig megjelent cikkek:

Fókuszban a hát- és derékfájdalom - 2. rész

Fókuszban a hát- és derékfájdalom 1. rész