Sztárok

„Ezekkel a lányokkal igenis kapcsolódtunk érzelmileg is” – Interjú a Next Top Model Hungary zsűrijével

Ördög Nóra közreműködésével március 17-én Magyarországra érkezik a Next Top Model Hungary, melynek csütörtöki sajtóvetítésén a Femcafe is részt vett – az eseményen lehetőségünk nyílt beszélgetni a műsorvezetővel, no és persze a négy zsűritaggal is, akik izgalmas részleteket árultak el a közelgő produkcióról.

Mesés karrier, rengeteg kihívás: ez a Next Top Model Hungary

Az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, és a világ több, mint húsz országában további 70 évadot megélt tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a modell jelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és bemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket, hogy ezzel meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét – Axente Vanessát, Tomán Szabinát, Merő Pétert és Tombor Zoltánt – arról: helyük van a divatszakmában. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre. A sikerért meg kell küzdeni, ezt több éves tapasztalattal és rutinnal a hátuk mögött jól tudják a zsűritagok is, akik természetesen tiszteletüket tették a műsor csütörtöki sajtóeseményén, melyen többek között arról beszélgettünk velük, hogy az áhított topmodell karrier mesésnek és csillogónak tűnik, de rengeteg kihívást és embert próbáló feladatot rejt, emellett szó esett magáról a produkcióról, a forgatáson szerzett tapasztalataikról, valamint sok más izgalmas témáról is. „Ezekkel a lányokkal igenis kapcsolódtunk érzelmileg is” – jegyezte meg többek között Merő Péter.

Vanessával korábban részletesebben is beszélgettünk a manökenélet kulisszatitkairól, az interjút erre a linkre kattintva tudod elolvasni, a valóságshow-ról készült videónkat pedig alább tekintheted meg:

Több mint egy évtizednyi kihagyás után folytatódhat a legendás tehetségkutató, a Megasztár.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Milliókat ejt ámulatba a nő videó-sorozata. Ez tényleg krimibe illő.
Lifestyle
Ha meghalljuk a zsíros étel kifejezést, legtöbbünknek valószínűleg az egészségtelen gyorsételek jutnak eszébe. Az igazság viszont az, hogy rengeteg olyan zsíros, olajos étel van, amelyekre a...
Sztárok
Jane Austen legendás regényíró munkásságáért egy egész világ rajong, akad viszont néhány különösen érdekes részlet az életében, mely még a legnagyobb rajongókat is megdöbbentheti.