Így néz ki Maksa Zoltán tini lánya, aki most ismét a legendás humoristával él együtt

Maksa Zoltán szereplése mára háttérbe szorult, így viszont több időt tud a családjával tölteni. A kisebbik lánya még gimnazista.

Maksa Zoltán őszintén beszélt arról, milyen most az élete

Anno egy legendás humorista született a Humorfesztiválon, de ez bizony már három évtizeddel ezelőtt történt. Maksa Zoltán az abszurd poénjaival persze még mindig le tudja venni a lábáról a törzsközönségét.

A Rádiókabaréban is rendszeresen hallható a Kossuth rádióban, és rendezvényekre is hívják, de a szereplései jelentősen visszaszorultak. Ahogyan anno elmondta a Meglepetés magazinnak, ezzel nincsen semmi baj, mert át kellett adni a stafétabotot a fiatalabb Dumaszínházasoknak.

Maksa Zoltán mindig is megmaradt kicsit gyermeklelkű felnőttnek, de közben a két lánya körül is zajlik az élet. A galériánkban megtudhatjátok, hogy áll most a humorista magánélete.

Maksa Zoltán nem olyan rég a Szerencsekerék egyik adásában játékosként is feltűnt, és 7 millió 415 ezer forint nyereményt tudott hazavinni. Ezt valószínűleg többségében a gyerekeire fogja költeni.
Kattints a további képekért!

Michelle Trachtenberget nem csupán tehetsége, de szépsége is híressé tette világszerte.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.