Lifestyle

Ez a 3 női csillagjegy úgy vonzza a férfiakat, mint a mágnes: senki sem tud ellenállni nekik

Csak rájuk néz az ember, és máris érzi az ellenállhatatlan vágyat. Egyszerűen vonzzák a férfiakat.

Szerelem

Te is biztosan tapasztaltad már: akadnak olyan emberek, férfiak és nők egyaránt, akik amint megjelennek egy társaságban, azonnal vonzzák a tekinteteket - kezdi a cikket a TWN.hu, majd hozzáteszik: ezeket az embereket általában csodálat lengi körül, ők a társaság középpontjai, és mindenki issza a szavaikat. "A kisugárzásukkal, gondolataikkal, de pusztán a nevetésükkel is pillanatok alatt varázsolnak el mindenkit" - olvasható a lap cikkében. A friss horoszkóp szerint már az sem titok, melyek azok a női csillagjegyek, akik ilyenek. Nekik képtelenség ellenállni. Te vajon köztük vagy?

Skorpió - A Skorpió nők született csábítók. Nagyon érzéki természetűek, és tudják, hogyan kell célzottan használni a bájaikat. Amikor egy férfit kiszemelnek, minden eszközt bevetnek, hogy elérjék céljukat és megszerezzék. Ugyanakkor igazi harcosok, ha a szerelemről van szó, és gyakran az érzéki femme fatale megtestesítői, akik valósággal megbabonázzák az erősebbik nem képviselőit.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.