Sztárok

Reménytelennek tűnő harcot vív a Coviddal a legendás magyar énekes - már a hallását is elveszítette

Bodnár Attila, a Modern Hungária egykori énekese még tavaly év végén kapta el a koronavírust. A zenei előadó azóta harcol a kór súlyos szövődményeivel.

Még mindig súlyos szövődmények kínozzák

2023 végén megfertőződött a koronavírussal Bodnár Attila, a Modern Hungária korábbi énekese - számolt be róla nemrégiben a Blikk. A többszörös arany- és platinalemezes zenei előadó sajnos épp a karácsonyi ünnepek alatt betegedett meg, sőt nem csupán őt, hanem családja többi tagját is megtámadta a rettegett kór. Szerencsére Bodnár szerettei könnyedén átvészelték a fertőzést, a jeles énekest azonban még most, mintegy másfél hónappal később is súlyos szövődmények kínozzák.

"Az ünnepekkor a fiunk, Krisztián hazahozta a Covid legújabb mutánsát, amelyet Rita és én is elkaptunk, minden elővigyázatosság ellenére. Krisztián pár nap alatt kiheverte, hiszen egy harmincéves sportember, versenykerékpáros. A feleségem is alig három hét alatt kijött a betegségből. Nálam azonban bonyolódott a helyzet" - árulta el Bodnár Attila a Blikknek.
Kattints a további képekért!

A WHO tavaly decemberben adott ki figyelmeztetést a Covid egy új, szédületes sebességgel terjedő variánsa miatt. A JN.1 néven emlegetett új változat tavaly év végén még csupán a globális fertőzések 3 százalékát teszi ki, mostanra viszont teljesen megváltozott ez az arány.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Vajon te is elköveted a kedvenc növényeid esetében ezt a hibát? Ha igen, akkor itt az ideje változtatni a szokásaidon, hogy minél hosszabb ideig életben tartsd a szobanövényeket!
Sztárok
Nyolcvanadik születésnapja alkalmából élő adásban köszöntötték Kovács István színművészt a Duna Családi kör című műsorában. Az ünnepeltet pályája legkedvesebb emlékeiről kérdezték, és ehhez...
Sztárok
Harry a héten Londonban járt, és úgy tervezte, illetve azt remélte, hogy édesapjával is találkozhat majd, ám ezt az ajánlatot Károly visszautasította zsúfolt napirendjére, illetve a Buckingham kerti...