Kiderült a titok: ilyen csirkét kapsz a magyar boltokban

Azt persze mindenki tudja, hogy annyira nagy a keresletet, hogy azt nem lehetne fenntartani csak a magyar csirkéből.

Még mindig a csirkemell az egyik legkelendőbb

A csirkehús az egyik legnépszerűbb és legolcsóbb húsféle Magyarországon. Sok fehérjét, B-vitamint, ásványi anyagokat és esszenciális aminosavakat tartalmaz, amelyek fontosak az egészséges táplálkozáshoz.

A csirkehús vásárlásakor érdemes figyelni a minőségre, a származásra és az árra. A legjobb, ha friss, sárga bőrű, sárga lábú, magyar parlagi csirkét választunk, amely nem tartalmaz hormonokat, antibiotikumokat vagy más káros anyagokat.

Azonban vajon milyen csirkehúst kapunk Magyarországon? Milyen trükkökkel jöhet be egy bizonyos országból a csirkehús? A galériánkból minden kiderül!

A bontott csirke általában drágább, mint az egész, de ha csak bizonyos részeket szeretnénk fogyasztani, akkor megérheti. A csirkehús elkészítésénél ügyeljünk a megfelelő hőkezelésre, hogy elkerüljük a szalmonella vagy más baktériumok okozta fertőzéseket.
Kattints a további képekért!

Hihetetlen, mennyiféleképpen el lehet készíteni!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
A randevúkon mindent stimmelt a pasival, de amikor a lány hazament hozzá, teljesen elöntötte az undor. Nem tudja, hogyan közölje vele ezt a dolgot.
Sztárok
Szegedi Fecsó és Géczi Beatrix második közös gyermeke április közepén jött a világra, azonban mégis derült égből villámcsapásként jött a bejelentés, hogy szétmentek.
Sztárok
Több olyan híresség van, aki úgy öltözött fel egy eseményre, hogy ruhaválasztásával erősen utalt valamire – ezeket a titkos jelentéseket pedig csak az igazán sasszeműek tudják kiszúrni.