Fashion&Beauty

Ezt kérd a körmösödtől legközelebb: a „szappanos manikűr" az idei év leggyönyörűbb körömtrendje!

Eddig is hallhattunk már különös elnevezésű, de gyönyörű körömtrendekről, a szappanos manikűr viszont valószínűleg minden képzeletedet felülmúlja.

Letisztult minimalizmus

A letisztult, minimalista trendek már az előző évben is óriási népszerűségre törtek, a körmök terén viszont idén is tarol néhány elegáns, kifinomult körömötlet. A szappanos manikűr már első hallásra is egészen különleges, azt az érzést idézi, mintha körmeid éppen most kerültek volna ki egy csodálatos, pihentető habfürdőből. Gondolj a csodaszép, tökéletesre polírozott, egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető manikűrökre és máris átérezheted, miért is tudott ekkora népszerűségre törni ez a trend. Nézd meg a galériát, összegyűjtöttük a leggyönyörűbb szappanos manikűröket!

A szappanos manikűr elkészítése A szappanos manikűr trend lényege valójában a körmök előkészítésében rejlik. Alaposan polírozd simává felületüket, majd jöhet is rá az áttetsző fedőlakk a gyönyörű fényes hatás elérése érdekében. Persze nem muszáj ennyivel beérned, kedved szerint felturbózhatod különféle rózsaszín és tejes árnyalatokkal.
Kattints a további képekért!

A tavalyi év megadta a szükséges lökést a piros manikűrnek, hiszen Selena Gomez, Hailey Bieber, Jennifer Lopez és Camila Morrone újra divatba hozták ennek a merész, de mégis elegáns színnek a különböző árnyalatait. Ez a trend 2024-ben is folytatódik, a híres divatmárkák és manikűrösök szerint a piros és a vörös árnyalatai újra és újra képesek megújulni és divatban maradni.

Leadfotó: 123rf, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Tévedés, hogy a nagyívű romantikus filmeken, a szívbemarkoló melodrámákon csupán a női nézők képesek elérzékenyülni. Most következő összeállításunkban olyan kultklasszikusokat veszünk górcső alá,...
Home&Design
Felfrissítenéd az otthonodat, de nincs most kereted nagyobb beruházásra? Van egy jó tippünk, ami egy forintodba sem kerül.
Lifestyle
Ismerd fel az online üzletek pszichológiai trükkjeit, hogy legközelebb gond nélkül kivédhesd őket.