Sztárok

Fény derült Károly furcsa szokására: így ajándékozza meg a palota személyzetét karácsonykor a király

III. Károly nagyon hálás a Buckingham-palota személyzetének, ezt pedig ajándékkal is kifejezi számukra – néha azonban meglehetősen furcsa ötletei vannak.

Nem akármilyen meglepetések

Mint ismert, a brit királyi család minden évben Sandringhamben tölti az ünnepeket; ilyenkor a família részt vesz a hagyományos karácsonyi istentiszteleten, majd együtt fogyasztják el a vacsorát a birtokon található hatalmas kastélyban. Természetesen most is jelen lesz Katalin hercegné és Vilmos herceg a gyermekeikkel, több közeli, valamint távoli rokon, no meg persze az uralkodó házaspár, akiknek nagy öröm, hogy tartalmas, meghitt napokat tölthetnek el szeretteikkel távol a főváros zajától. Károly azonban még ilyenkor sem feledkezik meg a Buckingham-palota személyzetéről, és mindig megajándékozza őket valami apró, olykor igencsak meglepő ajándékkal. Részletek a galériában!

A brit uralkodó családnak számtalan karácsonyi hagyománya van, melyek között szerepel az is, hogy az uralkodó különféle ajándékokat szerez be a palotában dolgozóknak – minderről Grant Harrold egykori alkalmazott számolt be, aki azt is elárulta, hogy ezek a meglepetések javarészt igencsak különösek.
Kattints a további képekért!

A királyi család egykori magánszakácsa, Darren McGrady elárulta, Katalin hercegné évek óta egyetlen karácsonyi édességért rajong, melyet egyébként pofonegyszerű elkészíteni.

Leadfotó: Hannah McKay - WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Ránija királyné mesés ingruhába bújt a minap, ami tökéletes választás lehet minden életkorú és testalkatú hölgy számára a tavaszi szezonban.
Fashion&Beauty
Többé nem kell a pasid ruhásszekrényét feltúrnod érte.
Lifestyle
Az Oroszlán életében ma sok minden megváltozhat. Napi horoszkóp!