Veszélyben a karácsony, Jézusért váltságdíjat követelnek a bűnözők

A bűnözők TikTokon jelentkeztek be, hogy ellopták Jézust.

Ezt a karácsony így Kevin se mentheti meg

A karácsony a keresztények második legnagyobb ünnepe, amelyen Isten fia, Jézus Krisztus földi születésére emlékeznek. Természetesen nem az ajándékoknak kell ilyenkor előtérbe kerülnie, hanem a szeretetnek.

Jézus születésének történetét a Biblia Újszövetségének két evangéliuma, Máté és Lukács írja le. Eszerint Jézus anyja, Mária, a Szentlélek által teherbe esett, miközben jegyes volt Józseffel, aki Dávid király leszármazottja volt.

Jézus születését angyalok hirdették meg a betlehemi pásztoroknak, akik elmentek meglátogatni a gyermeket. Később napkeleti bölcsek is eljöttek, akik egy csillag vezetésével találtak rá Jézusra, és aranyat, tömjént és mirhát ajándékoztak neki, mint a zsidók Messiásának.

Jézus születésének pontos időpontja nem ismert, de a keresztény egyház a 4. században december 25-ét választotta ki, hogy összhangba hozza a téli napfordulóval és a pogány napisten-ünnepével.

Viszont mivan akkor, ha Jézus eltűnt, és bűnözők váltságdíjat követelnek érte TikTokon? A galériánkból kiderül!

„Jézuska ma velünk alszik, és ha nem teljesítitek a követelésünket, bántani fogjuk” – idézte a 24.hu a két férfit, akik veszélybe sodorva a karácsonyt, ellopták Jézust. A követeléseiket egy TikTok-videóban jelentették be, amit ide kattintva tudtok megnézni.
Kattints a további képekért!

Bár az alábbi négy fűszert leggyakrabban az ünnepi időszakban vesszük elő, érdemes őket év közben is a konyhai polc elején tárolni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Az egyik népszerű hazai gyógyfürdőnek jelenleg is van szaunaparkja, de az idén még megépítik Magyarország legnagyobb szaunaházát is.
Lifestyle
Sokan egy forintot sem tettek volna rá, hogy Jennifer Lopezt valaha egy sci-fi thrillerben fogják látni, de ez a nap is eljött. A Netflix új filmje hozza is a nézettséget.
Sztárok
Királyi elemzők szerint jelenleg pont ugyanaz zajlik a sussexi hercegi pár háza táján, mint annak idején Károly és Diana esetében.