Sztárok

Varázslatos fotó: most először mutatta meg négy hónapos kislányát Hosszú Katinka

A sportoló augusztusban adott életet gyermekének. Jóllehet korábban is posztolt már fotókat a kislányról, eddig egyetlenegy alkalommal sem mutatta meg a baba arcát.

Végre megtört a jég

Teljessé vált a népszerű magyar úszónő, Hosszú Katinka boldogsága. A híresség tavaly házasodott össze szerelmével, Gelencsér Mátéval, idén márciusban pedig már azt is bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják. A kicsi végül augusztusban született meg, és habár a sportoló azóta posztolt már fotókat a babáról, gondosan ügyelt rá, hogy a kislány arca egyetlen fotón se látszódjon. Most viszont - úgy tűnik - megtört a jég: a legújabb, a híresség Facebook-oldalára nemrégiben felkerült felvétel sokkal többet mutat a sztárcsemetéből.

Hosszú meghitt hangulatú családi fotóját több mint 8 ezren lájkolták az elmúlt 11 órában.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Hamarosan itt a nyár, kezdődik a strandszezon, a boltok polcaira pedig már megérkeztek a legújabb és legdivatosabb fürdőruha kollekciók! Mutatjuk, hogy milyen fazonokat válassz, ha úgy érzed, hogy...
Lifestyle
Az ananász az egyik legfinomabb és legegészségesebb déli gyümölcs, amit nem csupán zamatos íze miatt érdemes fogyasztani, ugyanis van egy olyan igencsak hasznos előnye, amit a legtöbben nem ismernek.
Sztárok
Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.