Lifestyle

Ezt teszik a szexjátékok valójában a párkapcsolatoddal

Manapság az életünk szinte minden területét technológia eszközök bevonásával tesszük jobbá… miért ne dobhatnánk fel vele a szexuális életünket is? A te párod is ódzkodik a szexjátékoktól? Íme, néhány szakértői tipp, ami segítséget nyújt az ötlet felvezetésétől az eszközök használatáig.

Miért tabu a vibrátor?

Bár egyre nyitottabban kommunikálunk a szexről és a különböző szexuális orientációkról, a segédeszközök és egyéb játékok valahogy még mindig tabutémának számítanak, így sokakat tétovázásra késztetnek – különösen a párkapcsolatokban. Pedig az, hogy szexjátékokat vonsz be a szexuális életedbe, még nem jelenti rögtön, hogy hiányzik valami, vagy, hogy valamelyikőtök nem végzi el a „rá szabott feladatot”. A szexjátékok egyszerűen csak újszerűvé és érdekessé teszik a dolgokat. Jó módja annak, hogy közösen próbáljatok ki valami újat, ami erőteljes kötődési élménnyé alakulhat. Az Askmen.com megkért néhány párkapcsolati szakértőt és a témában jártas hölgyet, hogy osszák meg profi tippjeiket és tapasztalataikat a szexjátékok bevezetésével és használatával kapcsolatban.

Részletek a galériában!

Miért érdemes szexjátékokkal próbálkozni? Gondolj arra, mekkora izgalommal tölt el, amikor valami újat próbálsz ki az ágyban. Legyen szó új pozícióról, szexről egy új helyen, vagy valami olyasmi felfedezéséről, amit a partnered élvez, és amiről korábban nem tudtál. Az újdonság az a különleges fűszer, amely a szexet szórakoztatóvá és izgalmassá teszi.
Kattints a további képekért!

Kevés az olyan család, ahol a szülők nem befolyásolnák tudatosan, vagy tudat alatt gyermekeit jövőbeli párválasztását. Az egyik szülő viszont akaratlanul is nagyobb hatással lesz a csemete döntéseire.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Lifestyle
Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Kos egy nagy lehetőség előtt áll. Heti horoszkóp. III.21. - IV.20. Kos Ezen a héten lehetőséget kapsz arra, hogy meghozz egy régóta halogatott döntést. A csillagok segítenek abban, hogy...
Sztárok
A legendás magyar színésznek két gyermeke született: Lili 1995-ben, míg Marcell egy évvel később, 1996-ban látta meg a napvilágot.