Lifestyle

Vérfagyasztó, mit szúrt ki a vásárló az üzlet kirakatában - remegő kézzel tárcsázta a rendőrséget

Rémálomba illő halloweeni történet következik.

Nem lett volna szabad ott lennie

Halloween általában a vidámságról, a kreativitásról, a vérpezsdítő hangulatról és a csodamód színes, élvezetes bulikról szól, ám olykor-olykor előfordul, hogy a Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ünnep valóságos rémálomba fordul. Egy antropológus nemrégiben vérfagyasztó felfedezést tett, amikor egy North Myers-i üzlet halloweeni dekorációját szemlélte. Olyasmit pillantott meg a kirakatban, aminek nem szabadott volna ott lennie. Lapozz, máris mutatjuk a hátborzongató történet részleteit!

Az antropológus egy valódi emberi koponyát vett észre a kirakatban.
Kattints a további képekért!

A nő hosszú éveken át boldog házasságban élt a férjével, ám nem is olyan régen szembesült a férfi rejtett, sötét oldalával, a felfedezés pedig valósággal összeroppantotta.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.