Sztárok

Cameron Diaz ritkán látott lánya úgy nő, mint a gomba: ilyen bájos kis hölggyé cseperedett a tündéri Raddix

Cameron Diaz lassan 10 éve csak a magánéletére koncentrál, 2020-ban ráadásul édesanya lett, így ideje nagy részét a gyermeknevelés tölti ki.

Csodaszép anya-lánya páros

Cameron Diaz a '90-es és 2000-es évek egyik legkedveltebb és legtöbbet foglalkoztatott hollywoodi színésznője volt, aki többek között olyan alkotásokkal lopta be magát sokak szívébe, mint az Álljon meg a nászmenet!, a Keresd a nőt!, a Charlie angyalai, a Holiday vagy a Míg a jackpot el nem választ, de híres szinkronszerepeiről sem szabad megfeledkezni. 2014-ben hivatalosan is visszavonult a színészettől, azóta nem lehetett látni új produkciókban, ugyanis úgy döntött, kizárólag magánéletére fókuszál. Kislánya, Raddix 2020-ban jött világra, a filmsztárral pedig azóta madarat lehet fogatni: nagyon élvezi az anyaságot és azt, hogy sok időt tölthet a gyermekével, akit egyébként fokozottan óv a nyilvánosságtól, így túl sok fotót sem lehet eddig látni róla. Nemrég azonban lencsevégre kapták az utcán anyát és lányát, a felvételeknek köszönhetően pedig egyértelművé válik mindenki számára, milyen tündéri kis hölggyé cseperedett a lassan 4 éves Raddix. Részletek a galériában!

Cameron Diaz hosszú ideig nem akart gyereket, inkább a munkájára és a karrierjére összpontosított, no meg persze arra, hogy kiélvezze a sikert, valamint a csillogást.
Kattints a további képekért!

A kilencvenes és kétezres évek imádott komikája már évekkel ezelőtt istenhozzádot mondott a filmszakmának, s azóta is üzletasszonyként keresi a kenyerét. Cameron Diaz nemrég mégis gondolt egy merészet, és szerepet vállalt egy Netflix-akciófilmben, viszont úgy tűnik, a forgatási munkálatok nem hozták meg a kedvét az igazi visszatéréshez.

Leadfotó: Todd Owyoung/NBC via Getty Images
Forrás: Daily Mail

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A csodás virágú leander a terasz egyik leglenyűgözőbb díszítője lehet, így nem meglepő, hogy a mediterrán térségen túl hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. Az egyenletesen buja virágzás elérése...
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".