Sztárok

Leesik az állad, ha meglátod Erős Antóniát a vadító arany miniruhájában: Formás lábakat villantott a híradós

Erős Antónia vadítóan dögös fotót osztott meg magáról, amin egy arany miniruhában pózol egy luxusautó mellett.

Tőle szokatlan fotó

Erős Antóniát 25 éve láthatják a nézők esténkén az RTL híradósaként, általában visszafogott, elegáns ruhákban. Éppen emiatt mikor ritkán megoszt magáról egy-egy fotót egy kicsit merészebb darabban, a magyar internet kis túlzással felrobban.

Erős Antónia most a Pappas Auto rendezvényén jelent meg egy igencsak mini fazonú arany ruhában, a kommentelők pedig mind az Instagram, mind pedig a Facebook oldalán azonnal akcióba lendültek és nem győzték dicséretekkel elárasztani a bemondót.

Sosem volt titok, hogy Erős Antónia 25 éves kora óta 1-es típusú cukorbetegséggel éli az életét, emiatt az étkezésre szigorúan figyel, de a sport is fontos szerepet játszik az életében, ami az alakján is meglátszik, lábai és karjai is irigylésre méltóan kisportoltak.

A dögös ruha pedig csak ráerősített tökéletes alakjára, az arany miniruhát fekete rojtok és csíkok dobták fel, a híradós pedig egy egyszerű, de nagyszerű fekete magassarkút párosított az elegáns darabhoz.

Forrás és fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.