Sztárok

Pumped Gabóval indul a 20 perc őszintén új évada

Örömmel jelentjük be, hogy a 20 perc őszintén című sorozatunk visszatér egy új évaddal, amelynek első részében egy különleges vendéggel, Pumped Gabóval találkozhatnak a nézők.

Íme az előzetes

A 20 perc őszintén az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert Magyarországon, mivel egyedi és szórakoztató koncepciójával kilóg a többi műsor közül. A sorozat lényege, hogy a sztárvendégek egy hazugságvizsgáló gépre kötve kapnak nem mindennapi kérdéseket, miközben a nézők és a műsorvezető közelről figyelhetik meg reakcióikat. A poligráf vizsgálat után egy beszélgetés keretein belül Peller Mariann és a meghívott sztárvendég kielemzik a válaszokat.

Az első rész meghívottja pedig nem más, mint Pumped Gabó, aki az utóbbi évek egyik legmegosztóbb személyisége lett a közösségi médiában. De hogy milyen ember is ő valójában? Hamarosan kiderül, ugyanis az adás jövő hét kedden (október 31-én) debütál, a Femcafe.hu-n és a Szeretlek Magyarország Youtube csatornáján.

Addig is íme az előzetes:

Vállald be! Légy őszinte! A műsor támogatója a Márka.
A műsor támogatója a Cofidis, az online hitelek specialistája.

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Ikrek élete lehetőségét kaphatja meg a hónapban. Íme a júniusi előrejelzésünk!
Egészség
Veszélyes vegyi anyagokat tartalmazhat néhány csokoládé ízű desszert, érdemes kétszer átgondolni, milyen termékeket is vásárolunk a boltban.