Fashion&Beauty

Újra ezt a típusú nadrágot fogjuk viselni: nem mindenki fog örülni neki

A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.

Ez a nadrág lesz a divat

Ha valaki figyelemmel követte a világ különböző pontjain megtartott divatheteket, akkor biztosan nagyon sok köldököt látott. Ez pedig egészen pontosan azt jelenti, hogy a csípőnadrágok visszatértek (sokak örömére, mások bánatára). Ezeknek a nadrágoknak annyira alacsony a dereka, hogy lehetetlen nem felismerni őket. Különböző anyagokban, stílusokban jelentek meg a kifutókon idén, ám ez ugye azt jelenti, hogy 2023 tavaszán köszönthetjük őket, ugyanis idén ősszel a jövő tavaszi/nyári trendeket mutatják be a márkák. Ez azonban nem azt jelenti, hogy idén ne kerülnének a boltok polcaira, hiszen sokszor a fast fashion üzletek ezekből a trendekből inspirálódnak. Ez a stílus egyébként nemcsak a nadrágokat érinti, hanem a szoknyákat is: számos tervező bebizonyította, hogy a csípőszoknya igenis trendi.

Mutatjuk is, hogy hogyan prezentálták ezt a trendet a világmárkák a kifutókon:

Mostantól nem a magasderekú nadrágok lesznek divatosak, hanem visszatérnek a csipőfazonok.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...
Lifestyle
Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.