Sztárok

Friss fotón Hosszú Katinka és kislánya: a kis Kamília már 1 hónapos

Hosszú Katinka 2023. augusztus 6-án adott életet kislányának, Kamíliának, akivel nemrég új, közös fotót tett közzé közösségi média oldalán.

Séta a Duna-parton

Hosszú Katinka néhány hete nem posztolt új fotót kislányáról, a napokban viszont mégis láthattuk őket együtt Katinka Instagram oldalán. Az olimpikon a Duna-parton sétált az immár 1 hónapos Kamíliával, aki férjével, Layber-Gelencsér Mátéval közös gyermekük. A házaspár márciusban tudatta a rajongókkal, hogy kisbabájuk fog születni, a kislány születését követően viszont sokáig nem tettek közé semmit a közösségi médiában. Nézd meg a galériát a legfrissebb fotóért!

A kórházból való hazatérés után Katinka és a férje is posztoltak kislányukról, Kamíliáról közösségi média oldalukon. Később viszont nem jelentkeztek új fotóval, egészen Katinka legújabb Instagram posztjáig.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2, forrás: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.