Fashion&Beauty

Rá sem lehet ismerni: hihetetlen, mennyire lesoványodott az egykor túlsúlyos hollywoodi színész - Fotók

Azt hittük, Jonah Hill immáron mindörökre pocakos komédiásként marad meg a nézők emlékezetében, de a világsztár az utóbbi időben drasztikusan átformálta a külsejét.

Félelmetes átalakulás

Vannak hollywoodi színészek, akiknek kifejezetten jól áll a pocak, sőt külső megjelenésük - ez esetben túlsúlyuk - karakterük elengedhetetlen "tartozékává" vált. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a nézőközönség emlékezetében Jonah Hill, a Pénzcsináló, a 21 Jump Street - A kopasz osztag és A Wall Street farkasa sztárja jó kedélyű, korpulens mókamesterként él. Nos, a hollywoodi híresség megelégelhette a plusz kilókat, az utóbbi időben ugyanis látványosan átformálta a testét. Lehetséges, hogy a hollywoodi forgatókönyvíróknak hamarosan új szerepkört kell találniuk Hill számára, megújhodott külsejével ugyanis többé nemigen játszhatja el a teszetosza "nagy mackót". Lapozz, máris mutatjuk Hill félelmetes átalakulását!

Ha azt a nevet halljuk, "Jonah Hill", a legtöbbünk számára még mindig egy pocakos komédiás képe ugrik be.
Kattints a további képekért!

Molnár Gusztáv 2022 novemberében került be Komlóra, a rehabilitációs intézetbe, ahol 9 hónapot töltött az alkoholbetegségből való gyógyulás útjára lépve.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.
Lifestyle
Hogyan mondd ki a macskádnak, hogy „szeretlek” az ő nyelvén? Nyugi, nem kell túletetned jutalomfalatokkal.