Sztárok

A mellrák mellett egy másik szörnyű kórral is megküzdött Halász Judit: "Ez egy olyan betegség, amit csak vér útján lehet elkapni"

A Kossuth-díjas színésznőt az ezredforduló táján diagnosztizálták mellrákkal. Már ez a betegség is óriási megpróbáltatást jelentett Halász Judit számára, ám ezzel még korántsem ért véget a kálváriája.

Szörnyű csapásokat mért rá a sors

A kétezres évek hajnalán mellrákkal diagnosztizálták Magyarország egyik legkedveltebb színésznőjét, a Kossuth-díjas Halász Juditot. Jóllehet a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja végül felépült e szörnyű betegségből, a kór iszonyatosan megviselte - fizikailag és lelkileg egyaránt -, sőt mindezzel még korántsem ért véget a kálváriája. Halász a minapi a Telex Rákeltérítő című podcastjának vendégeként beszélt arról, hogy a daganatos betegségéből való felépülését annak idején egy másik kór nehezítette meg. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Halász a harmadik kemoterápiás kezelése előtt tudta meg, hogy Hepatitis C támadta meg a szervezetét.
Kattints a további képekért!

A család még nem veszítette el a reményt, még annak ellenére sem, hogy a színész betegségének nagyon korlátozottak a kezelési lehetőségei, teljes gyógymód pedig gyakorlatilag egyáltalán nincs.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...