Sztárok

Felismered? Elképesztő, mennyire megváltozott A remény rabjai sztárja: ma már te is elmennél Tim Robbins mellett az utcán

Az 1994-es A remény rabjai minden idők egyik, ha nem a legjobb alkotása, melynek Andy Dufresne nevű főszereplőjét Tim Robbins személyesítette meg a vásznon. A film debütálása óta jó pár év eltelt, az idő múlása pedig az immáron 64 éves színészen is látványos nyomot hagyott.

Így néz ki ma

Tim Robbins 1958. október 16-án látta meg a napvilágot egy négygyermekes család tagjaként. Már kiskorában érdeklődni kezdett a színészetet iránt, később pedig Los Angelesben is ezt tanulta, miközben tandíját pizzafutárként és pincérként teremtette elő. 1981-ben egyetemi társaival avantgárd színtársulatot alapított Actors, Gang néven, a főként Brecht és Alfred Jarry darabjait műsorára tűző kollektíva pedig komoly elismerést aratott. Hamarosan a szakma is felfedezte magának, ő pedig rálépett a siker felé vezető útra, azóta pedig rengeteg kiváló alkotásban bizonyította be istenadta tehetségét. Egyik legikonikusabb szerepét a világhírű Stephen King-regényből készült, A remény rabjai című drámában alakította, éppen ezért sokaknak mind a mai napig így ugrik be először, ha meghallják a nevét – pedig az elmúlt közel 30 évben természetesen rengeteget változott. Galériánkban megmutatjuk, hogyan néz ki most a filmsztár:

Tim Robbins először egy tévéfilmben állt a kamerák elé, pár percre feltűnt a Top Gunban, az igazi ismertséget azonban a Baseball bikák hozta meg számára. A női főszerepet alakító (s nála 12 évvel idősebb) Susan Sarandonnal kapcsolata a magánéletben is folytatódott, hosszú ideig egy párt alkottak, két gyermeket neveltek, 2009-ben azonban úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább.
Kattints a további képekért!

Kabir Bedi igéző szemeivel minden nőt levett a lábáról annak idején, közel a 80-hoz azonban bizony ő is igencsak megváltozott, a hosszú haj például már a múlté.

Leadfotó: Castle Rock Entertainment/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...
Fashion&Beauty
A pucérruhák trendje még mindig tart. A 2024-es MET-gála továbbra is bizonyítja, hogy a sztárok imádják a szinte teljesen áttetsző darabokat, amelyek szinte alig takarnak valamit.