Fashion&Beauty

Kortalan dívaként tündökölt Cannesban az 52 esztendős Naomi Campbell: a huszonéves nők is stílusleckéket vehetnének a modelltől - Fotók

Ezüst flitterrel ékesített ruhakülönlegességben jelent meg a vörös szőnyegen a kilencvenes évek egyik legnevesebb szupermodellje.

Beragyogta a francia filmfővárost

A kilencvenes évek szupermodelljeinek zöme még ma is ragyogó formában van. Igazságtalan lenne persze egyfajta sorrendiséget meghatározni velük kapcsolatban, de ha mégis ki kellene közülük emelnünk valakit, akinek szépsége, fittsége és vonzereje ma is változatlan, akkor Naomi Campbellre esne a választásunk. A brit származású modell most a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén felvonulva bizonyította be, hogy a huszonéves nők még mindig bátran folyamodhatnának hozzá stílusleckékért. De lapozd fel galériánkat, győződj meg róla saját szemeddel, hogyan ragyogta be a francia filmfővárost az ötvenen túl is varázslatosan szép híresség!

Campbell egy ezüst flitterrel ékesített Celine ruhában tette tiszteletét az illusztris eseményen, szépségével, stílusérzékével és természetes ragyogásával rögtön magára vonva a jelenlévők figyelmét.
Kattints a további képekért!

Helen Mirrentől élemedett kora ellenére sem áll távol némi játékosság. A 77 éves színésznő egy csapásra a figyelem középpontjába került Cannesban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Sztárok
Rákbetegségének bejelentése óta Katalin hercegné a hétvégén volt először látható, melyről előzetesen ő maga tájékoztatta a nyilvánosságot egy posztban – a fotón pedig egy fontos üzenetet is elrejtett...
Lifestyle
Nem elég, hogy kikaptunk Svájc ellen, de a magyarok legikonikusabb haungarikumát is sérelem érte. A többség inkább a meccsre figyelt, szóval ezt kevesen vették észre.
Fashion&Beauty
Nicole Kidman a legújabb, Családi affér című filmje Los Angeles-i bemutatóján nyűgözött le mindenkit, méghozzá egy olyan kreációban, amire elsőre nehezen találni szavakat.