Sztárok

Fotón Rónai Egon és ritkán látott felesége, Zsanett: Három csodálatos gyermeket nevelnek

Rónai Egon felesége igazán szerencsés feleségnek és anyukának mondhatja magát, ugyanis riporter férje és három közös gyermekük nem akárhogy köszöntötték vasárnap anyák napja alkalmából.

Gyönyörű család

Rónai Egonnak öt gyermeke van, első házasságából született két, mára már felnőtt fia, Bálint és Gergő, majd Zsanettel még három gyermekkel ajándékozta meg, Bercivel, Dorkával és Vilivel, akik viszonylag gyorsan jöttek egymás után, hiszen Berci 2013-ban, majd Dorka rá két évvel, 2015-ben, Vili pedig 2018-ban látta meg a napvilágot.

Rónai Egon és Zsanett 2011-ben kötötték össze életüket hivatalosan is, azóta is boldog házasságban élnek. Sőt, Rónai nagyobb gyermekei is részt vesznek a család életében, előfordult olyan is, hogy Dorkát Bálint vitte el egy öttusa versenyre.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: Femcafe

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Noha a kerti partik lényege, hogy a résztvevők komfortosan érezzék magukat, így az sincs kőbe vésve, mi a tökéletes viselet ilyenkor, érdemes ihletet meríteni a dán királyné ruhatárából, ha...
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?