Sztárok

Meghan lebukott: kiderült, milyen programot választott magának a hercegné a koronázás helyett - a fél világ dühöng

A hivatalos indoklás szerint a sussexi hercegné azért hagyta ki a nagyszabású eseményt, mert fia, Archie herceg épp május 6-án ünnepelte a születésnapját. A világhálóra nemrég felkerült fényképek tanúsága szerint azonban Meghan nem (csak) az ünnepléssel volt elfoglalva múlt szombaton.

Mivel töltötte valójában a szombatját a hercegné?

Április első felében derült ki, hogy noha férje, Harry herceg igen, Meghan Markle nem vesz részt III. Károly király ünnepélyes királlyá koronázásán. A hivatalos indoklás szerint a sussexi hercegné azért hagyta ki a ceremóniát, mert fia, Archie herceg épp május 6-án, szombaton ünnepelte a születésnapját. A világhálóra nemrég felkerült fotók tanúsága szerint azonban a szóban forgó napon Meghan mindennel el volt foglalva, csak az ünnepléssel nem. Áll a bál: kiderült, mivel ütötte el az idejét a koronázás napján Harry neje. Lapozz: a galériában minden részletet elárulunk!

Meghan szombaton egy negyven perces túrán vett részt barátai társaságában, nem messze montecito-i otthonuktól - derül ki a Page Six cikkéből.
Kattints a további képekért!

Sussex hercege is részt vett édesapja, III. Károly ünnepélyes királlyá koronázásán. A szertartásra május 6-án, szombaton került sor, s a brit királyi család Montecitóba szakadt ágának feje még e nagyszabású eseményen is képes volt megbotránkoztatni a publikumot - és megfájdítani a 74 éves uralkodó szívét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...
Lifestyle
Az agy egészségének megőrzése kiemelten fontos általános jólétünk szempontjából, hiszen az agy központi szerepet tölt be testünk egészének irányításában.
Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.