Sztárok

Schell Judit sosem hallott részleteket árult el 29 éves fiáról: Külföldi produkcióban dolgozik

A színésznőnek három gyermeke van, legidősebb fiának 21 évesen adott életet. László, vagy ahogy ő hívja, Lackó mára már 29 éves felnőtt férfi lett.

Nagyon óvja magánéletét

Schell Judit számára a magánélete és családja abszolút privát szféra és csak nagyon kevés információt oszt meg róluk a nyilvánosság számára. Most azonban a Palikék Világa by Manna vendége volt, ahogy sosem hallott részleteket árult el legnagyobb fiáról.

"3D grafikát tanul, és azzal is szeretne foglalkozni, egyébként amerikai filmsorozatokban dolgozik, és a social design az, amivel még szeretne foglalkozni" - mondta fiáról, aki már hamar önálló lett, hiszen 16 évesen már két évre kiköltözött Olaszországba.
Kattints a további képekért!

Forrás: Palikék Világa by Manna Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A napokban rendezték meg a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR eseményét, amelyen a Next Top Model Hungary versenyzői is jelen voltak és a Femcafe.hu-nak elárulták, hogy mi volt számukra a verseny...
Lifestyle
A Skorpió ma elárulva érezheti magát. Napi horoszkóp!
Sztárok
Lilli Palmer a múlt századi mozi egyik legcsillogóbb európai sztárja volt, akit különleges szépséggel áldott meg a sors, emellett nemcsak színésznőként, hanem sportolóként is sikeresnek mondhatta...