Fashion&Beauty

Rég láttuk ilyen szexin felöltözve Demi Lovatót: észbontó ruhában lépett a vörös szőnyegre az énekesnő, minden szempár rá szegeződött

Napokon belül a mozikba kerül a Sikoly franchise folytatása, melyből Demi Lovato is kivette a részét, hiszen ő énekli a Still Alive című betétdalt. A 6. rész premierjére a napokban került sor, ahol értelemszerűen az énekesnő is megjelent – ráadásul nem is akármilyen szerelésben.

Telitalált volt a ruhája

A Sikoly filmek az 1996-os első rész bemutatása óta óriási népszerűségnek örvendenek az egész világon, a legújabb folytatás pedig várhatóan az eddigieknél is több nézőt vonzz majd be a mozikba, köszönhetően annak, hogy a nagysikerű Wednesday című sorozat ünnepelt sztárja, Jenna Ortega is a főszereplők között van. A 6. rész Still Alive című betétdalát nem más, mint Demi Lovato készítette a Linkin Park tagjával, Mike Shinodával közösen, így nem meglepő, hogy mindketten együtt ünnepeltek a stábbal az ikonikus horror folytatásának premiernapján. Öltözékét tekintve az énekesnő rendkívül kitett magáért, ugyanis egy olyan lenyűgöző ruhában lépett a vörös szőnyegre, amelyhez hasonlót már nagyon régen nem láttunk rajta. Mutatjuk:

Demi Lovato stílusát sosem volt könnyű meghatározni és bekategorizálni, hiszen egyaránt szerei a vagány, rockosabb darabokat, valamint a nőies, elegáns szetteket.
Kattints a további képekért!

Demi Lovato viszonylag gyakran változtat megjelenésén, szinte mindenféle frizurával láthattuk már. Nemrégiben ismét kipróbált egy új stílust, és azt kell, hogy mondjuk, tökéletes állt az énekesnőnek.

Leadfotó: Jamie McCarthy/WireImage/Getty Images
Forrás: Just Jared

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...
Lifestyle
Az agy egészségének megőrzése kiemelten fontos általános jólétünk szempontjából, hiszen az agy központi szerepet tölt be testünk egészének irányításában.
Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.